sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Web Design Sibiu

Cand sunteti decisi sa va puneti pe picioare propria afacere online si sunteti in cautarea unei firme de web design care sa va implementeze toate elementele corespunzatoare unui website, trebuie sa intelegeti ca acesta este un pas foarte important iar alegerea companiei de web design sibiu va influenta in mare parte succesul site-ului dvs.

Exista mai multi factori care va vor influenta in alegerea firmei de web design potrivita, iar unul din cei mai importanti este portofoliul cu website-uri realizate de respectiva companie. Un portofoliu va spune mult mai multe lucruri despre o agentie de web design, decat ar putea-o face o persoana. Compania ce urmeaza sa o alegi trebuie sa indeplineasca urmatoarele:

Prezenta unui portofoliu
Este de neconceput ca o firma de web design ce se bucura de succes sa nu aiba un site propriu de prezentare si un portofoliu. Navigand pe internet veti gasi destule companii deweb design ce nu au portofoliu, din experienta va zic sa va feriti de serviciile lor...fiindca din moment ce o persoana este mandra de munca sa, cu siguranta nu va evita sa o impartaseasca. Portofoliul este imaginea si mandria unei firme de web design, si nu ar trebui sa lipseasca.

Numarul de proiecte
Acest lucru va poate spune cat de activa este respectiva agentie de web design sibiu. Nu e un numar standard de proiecte ce o companie de web design trebuie sa le detina in portofoliu, insa clar este o diferenta vizibila asupra experientei unei agentii web cand aceasta ne prezinta 3 proiecte in favoarea a 30.

Tipul lucrarilor
Analizati cu atentie majoritatea lucrarilor din portofoliu, cate dintre ele sunt similare cu ceea ce doriti dumneavoastra sa realizati, cate sunt din aceeasi nisa, cate arata cam cum ati vrea sa arate site-ul dvs? 2-3? Este bine. Mai mult de 5 proiecte asemanatoare celui pe care dvs vreti sa il realizati? ...inseamna ca ati nimerit unde trebuie. Daca proiectul tau necesita implementarea difertelor tehnologii, este mai mult decat necesar ca agentia deweb design pe care o vizati sa aiba experienta in implementarea respectiveor tehnologii.

Calitatea lucrarilor
Analizarea site-urilor din portofoliu firmei de web design va va face o idee clara asupra eforturilor ce aceasta le depune pentru a realiza un website profesional, cu un web design de calitate. Daca site-urile respective au o viteza de incarcare de cateva secunde, este foarte bine, asta inseamna ca web designerul stie sa optimizeze imaginile, daca siteurile din portofoliu au o buna pozitionare in motoarele de cautare, iar un punct in plus - inseamna ca respectiva agentie realizeaza site-uri optimizate pentru motoarele de cautare.

Acesti pasi simpli va vor ajuta sa luati decizia potrivita in alegerea companiei de web design sibiu, chiar daca se intampla sa fie niste pasi care necesita putin mai mult timp, eforturile depuse sunt in favoarea dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu