vineri, 11 noiembrie 2011

SE POT FACE BANI PE NET PRIN ANUNTURI ?


O întrebare foarte bună este că este posibil pentru un om obisnuit, fără sume mari de bani, să facă bani pe internet. Stiim că marele site-uri de ştiri şi webshop-uri intr-adevăr fac o gramadă de bani, dar fără investiţii şi cunoştinţe profundate, ce posibilităţi sunt, să câştigăm şi noi ceva.
Ca să porneşti o afacere mică pe net, de exemplu un blog cu anunturi adsense, nu ai nevoie de sume mari de bani. Ai nevoie de un domain name, care costa aproximativ 10 dolari pe an, şi mai ai nevoie de un hosting, care costă cam 5 dolari pe lună. Nu ai nevoie de cunoştinţe în informatică, instalarea unui software, ca si wordpress pe un site, este asa de simplu, parca ai instala winampul pe pc.
Ce trebuie sa stii, e sa scrii articole, ce vrea publicul. Sa stii sa generezi un content, care toate lumea vrea să citeasca.
Trebuie să mai pricepi un pic la seo, dar acest lucru nu este foarte complicat. Trebuie doar sa găseşti lincuri, pentru pagina ta web. Lincuri poti gasi cel mai simplu, prin înscriere în directoare web, şi în articole web. Deci, trebuie doar să stii să foloseşti google-ul, şi să scrii o descriere scurtă despre pagina ta.
De fapt, bani prin anunturi nu vin aşa de repede cum de obicei vor oameni. Trebuie să aşteptăm câţva luni, ca să primeasca acest site nişte vizitatori. Dar dacă ai scris destul de multe, şi de bune articole, şi ai găsit destul de multe de linkuri, vei avea şi vizitator, şi bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu