miercuri, 28 septembrie 2011

Hotel Continental Forum Sibiu

Hotel Continental Forum Sibiu

Situat în centrul oraşului istoric, acest hotel din Sibiu, este ideal pentru a explora zona oraşului vechi, cum ar fi Teatrul Radu Stanca şi Filarmonica de Stat. Multe dintre clădirile din Evul Mediu sunt încă bine pastrate.Cetatea din Sibiu este o cetate bine conservata, cu un peisaj fascinant format din pasajele de trepte care uneşte partea superioara de cea inferioara. Oaspeţii de la Hotelul Continental Forum Sibiu se pot bucura de vizita prin Muzeul Naţional Brukenthal sau pot închirierea o bicicleta pentru a explora oraşul. Parcarea este disponibil oaspeţilor care sosesc cu maşina la hotelul Continental Forum Sibiu .
Cei ce se cazeaza la Hotel Continental Forum Sibiu se pot desfăta în camerele hotelului Continental Forum Sibiu cu halate de baie, uscatoare de par, Acces internet, minibar, şi filme in cameră. Aer conditionat, telefoane, televizoare, şi ziare sunt furnizate în toate cele 134 camere. Sunt disponibile camere pentru nefumători.
Oaspeţii apreciază atat centrul de wellness de la hotelul Continental Forum Sibiu cat şi restaurantul şi barul hotelului . Este disponibil serviciu in camera, iar recepţia este deschisă 24 de ore. Alte facilităţi includ un centru de afaceri, etaj executiv, Seif, şi facilitati de accesibilitate pentru persoane cu handicap. Clădirea oferă camere pe mai mult de trei etaje, cu un apartament prezidential la etajul al patrulea.
Trasaturile hotelului
General
Serviciu in camera, Restaurant, Acceptam animale de companie, Access persoanelor cu handicap, Bar / Lounge, Aer conditionat, Camere nefumători, Mini Bar, Frigider, Televiziune prin cablu / TV prin satelit, filme în cameră, Bucătărie, Uscator de par, TV, duş, bideu, Masina de gheata.
Activitati
Sală de fitness , Piscina, Agenţie de turism, saună, baie / Baie Fierbinte, Casino, Grădină, Jacuzzi, Masaj, Bărbier / Salon de frumuseţe
Servicii
Centru de afaceri, Administrator, Lift, Recepţie deschisa 24 Ore , Sala de conferinţe (e), Personal poliglot, seif, Garda de Securitate, Serviciu de secretariat, Portari, Serviciu de desteptare, săli de întâlnire, Spălătorie, birou, telefon direct.
Internet
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel. Internetul este disponibil prin modem / port de date.
Parcari
Hotelul ofera parcare cu valet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu