miercuri, 28 septembrie 2011

Hotel Hilton Sibiu

Hotel Hilton Sibiu

Hotel Hilton Sibiu se afla la doar 10 minute de centrul vechi in apropiere de aeroport. Oaspetii acestui hotel se pot bucura de activitatile oferite la fata locului sau pot cutreiera imprejurimile pentru a explora natura. Traseele montane existente ofera turistilor posibilitatea de a porni in excursie sau pot deasemenea sa parcurga un tur al orasului pe bicicleta, prin intermediul unui ghid. Muzeul Brukenthal este locul ideal pentru iubitorii de arta. Aeroportul International din Sibiu se afla la aproximativ 3 kilometri de hotelul Hilton.
De la balcoanele hotelului puteti admira privelistea incantatoare a Padurii Dumbrava. Oaspetii pot socializa si savura un cocktail in barul englezesc sau pot lua cina in unul din cele 3 restaurante ale hotelului care ofera o gama larga de preparate din bucataria franceza, romana sau internationala. Hotel Hilton Sibiu ofera oaspetilor accesul gratuit la spa. Hotelul are doua terenuri de tenis, un centru de fitness si o piscina acoperita. Va oferim tratamente prin masaj. Marea sala de dans poate gazdui pana la 800 persoane pentru seminarii si evenimente. Reteaua de internet wireless este valabila in toate zonele publice.
Trasaturile hotelului
General
Servire in camera, Restaurant, Acceptam si animalele de companie si persoane cu dizabilitati, Bar/Lounge, Aer conditionat, Camere separate pentru nefumatori, Mini bar, Cablu TV/ televiune prin satelit.
Activitati
Sala de fitness/ sala de sport, Piscina, Centru de masaj/ frumusete, Sauna, Cada de baie/ jacuzzi.
Servicii
Centru de afaceri, Administrator, Lift, Receptie 24 de ore, Camera de conferinta, Personal poliglot, Seif, Garda de securitate, Birou de informatii, ATM/ Bancomat, Servicii de secretariat, Sali de conferinte, Serviciu de spalatorie, Serviciu de desteptare.
Internet
In acest hotel este oferit internet de mare viteza prin modem sau port de date.
Parcare
Este disponobila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu