miercuri, 28 septembrie 2011

Hotel Ibis Sibiu

Muzeul Brukenthal este situat la mai puţin de un kilometru de  Hotel Ibis Sibiu . Sala de concert Thalia se afla la doi kilometri de Hotel Ibis Sibiu , iar Sala Sporturilor este de asemenea in aproapiere. Zonele şi monumentele istorice sunt la câţiva paşi. Cetatea din Sibiu este o cetate bine conservata din perioada Evului Mediu. Muzeul ASTRA este situat chiar în afara Sibiului si este cel mai mare muzeu in aer liber din Europa. Parcarea privată este disponibilă pentru oaspeţii călătoresc cu maşina la Hotel Ibis Sibiu ,caz in care se aplica o taxă suplimentară. Maşini de închiriat sunt disponibile în oraş. Cel mai apropiat aeroport internaţional este Aeroportul Sibiu.
Există 195 camere moderne la Hotel Ibis Sibiu .Camerele sunt toate izolate fonic pentru a asigura un sejur liniştit. Aerul condiţionat este oferit.
Restaurantul serveşte preparate din bucătăria internaţională, iar barul confortabil este deschis până târziu pentru gustări şi băuturi. Recepţia este deschisă non-stop pentru a servi mai bine clienţii. Hotel Ibis Sibiu oferă acces la Internet şi servicii de afaceri de la recepţie.
Trasaturile hotelului
General
Restaurant, Acceptam animale de companie, Aer conditionat, Camere nefumători, Televiziune prin cablu / Satelit TV, Uscător, TV.
Servicii
Centru de afaceri, Lift , Recepţie deschisa nonstop, Schimb valutar, seif, Garda de Securitate, Serviciu de desteptare, telefon direct.
Internet
Internetul de mare viteză este disponibil la acest hotel.
Parcare
Parcarea este disponibila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu