vineri, 11 noiembrie 2011

ANUNTURI


www.online-anunturi.com este mai mult decat un portal de anunturi .
Ai o firma si vrei sa o faci cunoscuta ? Noi iti dam ocazia inregistrandu-te gratuit pe site si publicand produsele pe care le ofera firma ta. Totul este foarte simplu.
Trebuie doar sa te inregistrezi, sa-ti alegi categoria si orasul in care isi desfasoara firma respectiva activitatea si ai posibilitatea sa postezi nelimitat anunturi gratuite si oferte, care sunt disponibile unui public larg.
Pentru a vinde, nu este suficient sa oferi un produs sau un serviciu. Odata inregistrat pe site cu numele firmei, posesorul are obligativitatea de a posta frecvent anunturi noi despre firma, produse sau servicii, iar acest lucru trebuie facut cu mare atentie, deoarece este foarte importanta descrierea si reclama care o faci pentru ceea ce vinzi sau oferi. Pe langa descriere, antreprenorul trebuie sa personalizeze reclamele si imaginile si sa le faca sa arate cat mai bine, sa nu fie prea incarcate, deoarece acest lucru, duce de cele mai multe ori la plictisirea celui care citeste anuntul sau cauta sa achizitioneze ceva.
Trebuie sa insotesti oferta cu o buna promovare, sa faci cunoscut produsul sau serviciul, sa scoti in evidenta nevoile pe care le satisface, sa creezi si sa menti o buna imagine a firmei. Este deci, mai mult decat necesar ca firma sa utilizeze cele mai bune mijloace de promovare. Multi dintre posesorii unei firme, lasa pe ultimul loc promovarea afacerii si pe Internet, fara sa stie ca aici pot avea success prin postarea unui simplu anunt.
Promovarea este un lucru esential si foarte impostant pentru orice posesor al unei firme, fie ea online sau clasica. Fara promovare nu exista clienti, fara clienti nu exista venit, iar fara venit nu exiata afacere. Asadar, acum este momentul sa-ti faci cunoscuta firma, sa-ti diversifici clientii care vor fi in numar tot mai mare, datorita traficului acestui portal si sa-ti creezi o imagine de succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu