vineri, 11 noiembrie 2011

CAUTATI UN SITE DE ANUNTURI ONLINE ?


Online Anunturi este unul dintre putinile portalurile de anunturi online complexe din Romania, prin intermediul caruia cei interesati isi pot posta anunturile de vanzare si cumparare a celor mai bune masini de pe piata auto interna si nu numai.
Site-ul ofera informatii despre anunturi online postate din toate judetele tarii, indiferent de natura acestora, adica cei interesati au posibilitatea de a cauta anunturi despre masini, motociclete, precum si despre camioane si utilitare cat si despre piese de schimb, avand garantia ca, calitatea anunturilor gasite aici este cea mai buna. Ce este diferit la acest site este ca postarea anunturilor este gratuita, iar la cerere utilizatorii pot solicita administratorilor portalului, ca acele anunturi sa fie afisate pe prima pagina, astfel ca oricine isi poate permite sa-si adauge anunturile fara alte costuri ascunse, urmand ca ulterior utilizatorii sa poata vizualiza de cate ori acel anunt a fost vizitat de catre eventualii clienti.
Prin intermediul acestuia cei interesati pot vizualiza firmele care si-au publicat anunturile, informatii despreanunturile existente precum si informatii despre cum se pot adauga anunturile in cadrul site-ului.
Serviciile oferite de portalul de anunturi online , Online Anunturi sunt cele mai performante, astfel ca cei care le utilizeaza sa fie multumiti de ele.
Momentan Online Anunturi se afla la prima versiune, urmand ca in cel mai scurt timp proprietarii sa schimbe platforma, designul si sa adauge mult mai multe functionalitati.
Compania care se ocupa de administrarea portalului de anunturi online este compania de web design Web Draft , care este una dintre cele mai bune de pe piata din domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu