vineri, 11 noiembrie 2011

CLASAMENTUL SITE-URILOR DE ANUNTURI DE PE PRIMA PAGINA


Clasamentul site-urilor de anunturi de  pe prima pagina din data de 27/09/2011 .
Se pare ca site-ul anuntul.ro inca isi mai pastreaza pozitia pe prima pagina, fiind chiar primul link de pe prima pagina. El este urmat de az.ro ! Un alt site de anunturi destul de bun, singura diferenta e ca acolo se pot pune doaranunturi platite..pacat…dar ce sa faci ? Asta e..
Al treilea link in momentul in care cauti anunturi este anunturi360.ro , este logic sa fie pe prima pagina..deh..are in domeniu numele anunturi chiar daca este urmat de 360, iar in afara de asta mai e si domeniu .ro!
Se pare ca in acea perioada toate domeniile de genul anunturi au fost cumparate, zic asta deoarece link-ul cu numarul 4 este anunturi.biz ! Si cand te gandesti ca lumea nu mai tine cont de extensie si cumpara ce apuca…
Ceea ce este cu adevarat ciudat este ca cel de-al 5lea link este anunturi.ro , ciudat pentru ca domeniul are numele “anunturi” si mai este si .ro ! Sincer, chiar ma intreb de ce acest domeniu nu este primul sau macar al 2lea pe prima pagina… nu avem de unde sa stim de ce acest site de anunturi nu este primu.
Iaca ca avem si un subdomeniu pe prima pagina , anunturipenet.gsp.ro ! La inceput am auzit ca subdomeniile nu prea sunt vazute bine de google , dar se pare ca era un simplu zvon!
Deci, asta e clasamentul primelor 6 site-uri de anunturi de pe prima pagina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu