vineri, 11 noiembrie 2011

DE CE SA UTILIZAM SITE-URI DE ANUNTURI ONLINE ?


“De ce sa utilizam site-uri cu anunturi online ?” Este o intrebare tot mai frecventa in ziua de azi, la care voi incerca sa va dau cateva raspunsuri in articolul de mai jos.
Publicarea unui anunt gratuit online este mult mai convenabila decat metoda traditionala de publicare aanunturilor in presa scrisa. Cautand pe internet putem gasi o sumedenie de website-uri care permit postarea de anunturi online . Pe zi ce trece apar tot mai multe situri de acest gen. Important este sa le alegi pe cele mai cunoscute si evident cele mai accesate. In acest fel sansele ca anuntul tau sa fie vizualizat de cat mai multa lume cresc considerabil.
Un mare avantaj este faptul ca adaugarea unui anunt este gratuita pe majoritatea site-urilor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, sa-ti creezi un cont, ceea ce nu iti va lua decat un minut (nu in toate cazurile trebuie sa te inregistrezi), iar dupa aceea esti liber sa postezi anuntul tau. In decurs de cateva minute, sau de la caz la caz intr-o zi, doua acesta va fi facut public. In functie de cat de cunoscut este site-ul, de numarul de vizitatori ai lui, anuntul tau poate fi vizualizat de multa lume intr-un timp foarte scurt. Un alt mare avantaj este faptul ca poti sa-l inscrii in cate site-uri vrei. Ai o multitudine de optiuni!
Cand adaugi un anunt trebuie sa fii atent la categoria pe care o alegi, pentru ca anuntul tau sa se incadreze cat mai bine. Astfel va fi vizualizat de cei interesati cu adevarat. Este foarte bine de stiut faptul ca majoritatea site-urilor cu anunturi online au o sectiune de”termeni si conditii”. Este indicat sa citesti cu atentie aceste conditii, si sa le respecti cu strictete. Altfel, ai sanse mari ca anuntul tau sa nu fie publicat. In principiu nu ai voie sa-l adaugi de doua sau mai multe ori pe acelasi sit, sa incerci sa-l publici in categorii necorespunzatoare, continutul textul tau sa nu fie discriminatoriu, rasist, cu caracter pornografic, obsen, sa nu folosesti un limbaj vulgar, imoral, amenintator la adresa altcuiva, s.a.m.d. Totodata, in majoritatea cazurilor vei intalni si posibilitatea de adaugare a unor imagini care sa insoteasca textul tau. Imaginile trebuie sa fie cat mai clare si cat mai reprezentative. Astfel, vei putea atrage mult mai multi potentiali clienti.
In concluzie adaugarea de anunturi nu ar trebui sa va dea dureri mari de cap. Este foarte simpla si eficienta. Nu uita sa respecti pasii propusi de autorii sitului respectiv, si nu vei intampina probleme. Sper ca ceea ce ati citit mai sus va folosit, si va doresc succes in publicarea de anunturi online .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu